fritlægning af skjorte

Fargejustering av bilder

Mindworking Asia har gjennom mange års arbeid opparbeidet omfattende erfaring med fargejustering av bilder for noen av de største kleskjedene, mediehusene og reklamebyråene.

Hvis bildene dine f.eks. er underbelyst, hvitbalansen ikke er korrekt eller fargemetningen skal endres, er det noe Mindworking Asias grafikere kan justere i Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom. Mange års erfaring med fargejustering bidrar til å sikre en konstant høy kvalitet. Dine fargejusterte bilder får et ensartet uttrykk, også i tilfeller hvor utgangspunktet krever en del forbedringer.

Fargejustering for motebransjen

Fargejustering av bilder ses i magasiner, ukeblader, brosjyrer og aviser, hvor bildene må fargejusteres til papiret og ha den korrekte fargeprofilen og et ensartet uttrykk.

For motevirksomhetene er det gode bilder som selger klærne, og derfor er det også ekstra viktig at fargejusteringen er perfekt. Fordi vi har mange års erfaring arbeider vi med fargejustering for noen av de aller største merkevarene i Skandinavia.

Fargejustering for nettbutikker

Det kan også være en nettbutikk som tar bildene sine selv eller får bilder fra mange forskjellige leverandører, noe som kan gjøre at lyset ikke alltid er likt. For å sikre at bildene får et ensartet uttrykk velger mange nettbutikker Mindworking Asia som sin foretrukne partner. Da kan de være sikre på at de fargejusterte bildene alltid har samme uttrykk.

Fargejustering generelt

Det er naturligvis mange andre bransjer enn motebransjen, nettbutikker og mediehus som kan dra fordel av å få produktbildene sine fargejustert. Hvis virksomheten din har produkter til hjemmesiden, trykksaker eller bilder av ansatte som skal fargejusteres, ta kontakt med Mindworking Asia og hør hva vi kan gjøre for dere.

Vi produserer bildene raskt og effektivt, så du får lavest mulig pris og høyeste kvalitet.

Kontakt oss her hvis du vil teste oss gratis eller høre mer om fargejustering av bilder.

Fordeler | outsourcing av fargejustering:

  • Oppgaven utføres av grafikere med ekspertise i farger og fargejustering
  • Levering etter dine retningslinjer og i de formatene du måtte ønske
  • Enkel og rask bestilling ved hjelp av et effektivt ordresystem hvor du løpende kan sjekke ordrestatus
  • Levering innen 24 timer
  • Faste, lave priser
  • Opp- og nedlasting direkte fra hjemmeside
  • Fakturering én gang i måneden
  • Åpent 24 timer i døgnet fra mandag til fredag
  • 100 % skandinavisk-eid virksomhet

kontakt oss nå