Mindworking Asia retusjerer hud på modeller

Retusjering og bildebehandling

Retusjering, fargejustering, kontrast og lyshet er eksempler på digital bildebehandling som får bildene dine til å fremstå som skarpe, detaljerte og harmoniske.

Retusjering av modeller

Fotomodellens perfekte ytre pryder ofte motemagasinets forside. Ingenting sitter feil, og huden har den perfekte glatthet.
Når modellens hud skal renses opp, tøyet glattes ut og lyset være perfekt, sender mange kleskjeder, ukeblader og fotografer «rå» bildene til Mindworking Asia for behandling.

Retusjering av smykker

Reklamer for smykker har som oftest også gjennomgått en «forvandling» ved hjelp av retusjering, hvor gull og sølv ofte er risset eller har urenheter og derfor krever retusjering for å bli innbydende og pene. Under fotoopptak av smykker vil edelstener ofte se «flate» ut eller ha feil gjenskinn uten retusjering.

Retusjering av tekstiler og elementer

Å endre formen på en sofa, struktur på stoffet eller skifte ut tre med metall er en meget kostbar affære for møbelbransjen. Det behøver det ikke være. Et bilde av hhv. stoffprøven og de forskjellige elementene som skal skiftes ut, er nok til at Mindworking Asia kan retusjere bildene slik at man ikke behøver å produsere sofaen før den er solgt

Vi tilbyr også innkopiering av nakke i tøystykker, fargestyring av produkter og fargeendring av tekstiler og mye mer.

Vi har mer enn 250 ansatte grafikere, og dermed mulighet til å produsere bildene dine raskere enn du er vant til. Vi kan levere avansert retusjering til kundene våre innen 24 timer. Vi arbeider i tre skift, og vi har derfor mulighet til å utnytte alle døgnets timer – også når vi sover i Skandinavia. De siste årene har vi retusjert bilder for de aller største skandinaviske motehusene, forlag, reklamebyråer og fotografer. Kundene våre har opplevd å spare opptil 85 % i forhold til den timeprisen de tidligere har betalt.

Fordeler | outsourcing av retusjering:

  • Retusjeringen utføres av spesialiserte grafikere med mange års erfaring
  • Oppgavene produseres i henhold til retningslinjene og spesifikasjonene vi mottar
  • Bestilling foregår på en rask og enkel måte, og du kan løpende sjekke ordrestatus
  • Faste, lave priser
  • Opp- og nedlasting direkte fra hjemmeside
  • Fakturering én gang i måneden
  • Åpent 24 timer i døgnet fra mandag til fredag
  • 100 % skandinavisk-eid virksomhet

Kontakt oss nå