Grafisk outsourcing

Retusj for e-handel

Fordeler med outsourcing

Kort leveringstid

For nettbutikker med mange produkter er det viktig å få gode produktbilder på nettet så raskt som mulig. Produktene må ha en identisk bakgrunn med en fast plassering og størrelse, og åpenbare feil må rettes og retusjeres. Det kan være folder i klærne som skal glattes ut eller smuss som skal fjernes.

Høyt volum og lav pris

Kundene våre har ofte produkter fra mange forskjellige leverandører, og disse må forenes slik at uttrykket er identisk og tilsvarer den etablerte grafiske profilen. Med en kapasitet for store volum og korte leveringstider, har Mindworking Asia fått en naturlig posisjon som markedsleder i Skandinavia når vi snakker om retusjering av bilder for e-handel.

Topp kvalitet

Mindworking Asia sysselsetter 250 svært kompetente ansatte med mange års retusjeringserfaring med leveranser til de største skandinaviske nettbutikkene. Vår erfaring er en garanti for at vi leverer kvalitet på samme nivå som lokale leverandører.

Hele paletten

Vi utfører ikke kun frilegging, retusjering, fargejustering, men også fargeendringer.
I stedet for å fotografere de samme produktene i alle farger, er det mye billigere å la Mindworking Asia endre fargene i henhold til ønsket fargekoder.

Automatisk bildebehandlingsflyt med API-integrasjon

Mindworking Asia tilbyr tilpasset arbeidsflyt der vi bygger API-integrasjon til nettbutikkens backend. I praksis betyr dette at du laster opp bildene til systemet vårt, hvoretter vi behandler bildene og laster de opp til nettbutikkens bildearkiv når de er ferdig behandlet.

Forbedring av konverteringsfrekvensen på nettbutikken

Vi kan konstatere at outsourcing av bilder til Mindworking Asia for mange nettbutikker er en unik mulighet til å frigjøre store mengder tid og energi fra ansatte i nettbutikken. Man trenger ikke å bruke tid på kvalitetskontroller eller korreksjoner.

Og for konverteringsfrekvensen betyr dette en økning når butikkens produkter blir presentert med perfekte kvalitetsbilder.

Kontakt oss for å finne ut mer om hvilke integrasjoner og plattformer vi støtter og hvilke priser vi kan tilby.

 ..eller ring +47 91 66 88 32